Thursday, November 18, 2010

Echt Niet

De NUON heeft het onzalige idee om een kolencentrale te bouwen aan de waddenzee. Dit wereld erfgoed wordt dus blootgesteld aan een onzinnige centrale. Het kan veel beter, energie opwekken. Deze zegel hoopt daar wat aandacht voor te trekken.
Hierna wat informatie van Greenpeace die mij per mail bereikte. De links werken niet hier, klik
op Greenpeace voor verdere informatie.

Nuon wil dat Greenpeace stopt met de huidige campagne tegen de kolencentrale in de Eemshaven. Zo niet dan volgen er juridische stappen. Nuon is bang voor imagoschade. En terecht. Want terwijl Nuon zich een groen imago aanmeet, investeert het bedrijf honderden miljoenen in een vervuilende kolencentrale aan de Waddenzee.

Met het filmpje 'Niemand' laten wij het ware gezicht van Nuon zien. Dit filmpje wilden we ook op TV uitzenden, maar de STER, RTL en SBS zagen dat niet zitten. En ook onze radiospots zijn niet langer te beluisteren.
Nu de spots niet op landelijke TV en radio worden uitgezonden is het nog belangrijker dat zoveel mogelijk mensen dit filmpje zien. Help daarom mee en deel het Nuon filmpje via je eigen netwerk op Facebook, Hyves of Twitter. Dat kan via www.stopofikzegop.nl of direct via de volgende linkjes.
Deel het Nuon filmpje op Facebook
Deel het Nuon filmpje op Twitter
Deel het Nuon filmpje via Hyves
Dankjewel!

Greenpeace

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


View My Stats