Thursday, October 21, 2010

Filmpje

De nieuwe frankeerzegel met een "filmpje"  erop zal je niet zoveel tegenkomen op een brief. De brief moet tussen de 250 en 500 gram zijn en ook nog eens door je brievenbus gaan. Een andere optie is deze zegels gebruiken voor pakketpost of een aangetekende zending. Ik heb vorige week wat aangeschaft op marktplaats en de verkoper ervan kunnen overtuigen dat hij deze zegels voor verzending kon gebruiken. Ik heb ze aan hem opgestuurd en het resultaat zie je hieronder. De zending is aangetekend verzonden aangezien je voor een pakketje oftewel een basiszegel pakketpost, een easystamp of de NetSet frankeermachine zou moeten gebruiken. Zelf verstuur ik wel pakketjes met zegels beplakt en heb daar nooit commentaar op gehad.


Het heeft gelijk een beeld van de verschillende "standen" die er in deze postzegel zitten. Misschien zijn het er meer of misschien ook minder. Een van de zegels heeft een vouwtje opgelopen maar ik ben toch blij met deze actie. Het is m.i ook een wijze om je verzendkosten te drukken. Dit heeft toch meer restwaarde dan een pakketzegel??!! 

Labels: , ,

1 Comments:

At Thursday, October 28, 2010 at 3:16:00 AM PDT , Blogger stamps_coin_banknote of Nepal said...

trader from Kathmandu,Nepal.if you want to get our postcards,mint stamps,used stamps and cover. please don't hesitate to send your letter and email.thanks for your nice blog!

my address
laxmi prasad shahi
house no.163,lakhgalli
ward no.19,damai tole
Kathmandu,Nepal.

my blog: www.kumaristampsclub.blogpost.com

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


View My Stats