Monday, August 09, 2010

posting number 500

Het is niet bijzonder maar wel een heel aantal. 500 stuks berichtjes over postzegels, kippen en af en toe iets anders. Omdat de meeste bezoekers uit Nederland komen vandaag geen Engels.(sorry) Deze 500e gaat over het velletje Israëls Kinderen der zee.
Het is een velletje met het frame van de persoonlijke zegels die je kunt bestellen bij de TNT. De waarde aanduiding is tegenwoordig zoek. de 1 voor binnenlandsgebruikt zou veel handiger zijn volgens deskundigen, welke deskundigen is mij een raadsel.
Deze "producten" verkoopt de TNT ook onder de noemer PERSOONLIJKE POSTZEGELS, terwijl ze dat dus helemaal niet zijn.
Nog niet zo lang geleden stond bij de informatie van de TNT o.a :
Wat is een Persoonlijke Postzegel?
De Persoonlijke Postzegel is een postzegel waar iedereen zijn eigen afbeelding of logo op kan plaatsen.
Iedereen kan zelf, binnen de kadfers van de algemene voorwaarden, het personaliseerbare deel invullen om zo een eigen Persoonlijke Postzegel te creëren.
Als je op Ebay of Marktplaats kijkt zie je een boel zegels die niet aan deze eisen voldoen en dus GEEN persoonlijke postzegels zijn. Je kunt ze natuurlijk wel verzamelen, dat staat iedereen vrij. Of je ze ook zo mag aanbieden is natuurlijk de vraag....
voorzijde albumblad.
Het velletje is te koop bij de verkooppunten van TNT en je krijgt het eerste albumblad erbij, wil je ze allemaal, even een abonnement nemen......
Achterzijde albumblad.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


View My Stats