Sunday, December 23, 2012

nog eens 12-12-12

Nog even een laatste 12-12-12 enveloppe. Deze heb ik gewoon in de brievenbus gedaan om te kijken of de PostNL op tijd zou stempelen en er dus een 12 december stempel op zou komen via de normale weg.
Nu dat is prima gelukt, een goeie zichtbare afbeelding van Nieuwegein en een mooi datum stempel. Vreemd is echter dat deze brief mij pas 20 december bereikte. Hoewel mijn handschrift niet het fraaiste is, het het adres toch ook corect vermeld is heeft hij er toch lang over gedaan om terug in Dodewaard te komen. Misschien last van de kerstpostdrukte?
Nu staan er echter wel andere vermeldingen op de enveloppe die mij aan het denken hebben gezet. A38 met pen, echter doorgehaald en daarna(?) D38. Zouden dit nieuwe codes zijn die de moderne PostNL nodig heeft om tegenwoordig brieven te bezorgen? Het zouden b.v. codes kunnen zijn van de garageboxen welke her en der in gebruik zijn om uw en onze post te bezorgen, wie het weet mag het zeggen. Al met al is het dan nog al retro dat postbezorgen tegenwoordig, vooral in de eindfase van bezorging.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


View My Stats